main logo
1999

Reacțiile lui Carp și Țîcu la zvonurile că vor părăsi Blocul ACUM

Deputatul Lilian Carp încă nu a luat o decizie finală în privința viitorului său în Blocul ACUM, în timp ce colegul său Octavian Țîcu își va anunța viitorul politic în cadrul unei conferințe de presă pe care o va desfășura mâine.

Reacțiile lui Carp și Țîcu la zvonurile că vor părăsi Blocul ACUMColaj: Știri.md

Sunt reacțiile celor doi la informațiile precum că ar urma să părăsească Blocul ACUM ca urmare a noului acord de guvernare semnat cu socialiștii, transmite Știri.md.

Contactat de Cotidianul, deputatul Lilian Carp a declarat că le-a transmis colegilor săi din ACUM obiecțiile în privința acordului cu socialiștii și că o prevedere asupra căreia a insistat nu a fost inclusă.

„Semnarea acordului trebuia condiționată cu retragerea lui Țurcanu de la Curtea Constituțională”, ne-a declarat Lilian Carp.

Întrebat dacă va părăsi sau nu Blocul ACUM, Carp a răspuns: „Nu am luat nicio decizie. Doar am reiterat în cadrul echipei că trebuia de condiționat cu retragerea lui Țurcan”.

De cealaltă parte, deputatul Octavian Țîcu ne-a transmis că vom „afla la momentul potrivit” dacă părăsește Blocul ACUM și că va oferi mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă pe care o va desfășura miercuri.

Citește și: Surse: Octavian Ţîcu ar urma să părăsească blocul ACUM

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării