main logo
756

Reacție: Nu a existat opțiunea ca PL să facă parte din blocul ACUM

Blocul ACUM vine cu o reacție, după acuzațiile fostului edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă și a liderului PL, Mihai Ghimpu.

Reacție: Nu a existat opțiunea ca PL să facă parte din blocul ACUM

Potrivit declarației, nu a existat niciodată opțiunea ca PL să facă parte din blocul ACUM, transmite Știri.md.

„Blocul ACUM a fost constituit din Platforma DA și PAS. Nu a existat opțiunea ca PL să facă parte din blocul ACUM. Propunerea noastră era să acceptăm în concurs membri din alte partide, inclusiv PL. La data trimiterii candidaților potențiali de către PL, procesul de evaluare era aproape finalizat. Ne-am exprimat disponibilitatea sa discutăm doar circumscripțiile pentru care nu este stabilit candidatul final”, se arată în declarația emisă de blocul ACUM.

Amintim că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Dorin Chirtoacă a declarat că în această săptămână, reprezentanții blocului ACUM nu au anunțat vreun termen limită pentru ca PL să își înainteze candidații și a desemnat proprii candidații pentru alegerile parlamentare fără participarea PL.

Amintim că recent PL a anunțat va participa la alegerile parlamentare din februarie 2019 alături de blocul electoral „ACUM”.

Ulterior, blocul ACUM l-a anunțat pe Dorin Chirtoacă despre faptul că majoritatea candidaților pentru listele din blocul ACUM au fost deja alese, cu excepția a 7 circumscripții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării