main logo
1925

Reacție din partea lui Năstase și Sandu la ultimatumul lui Șor

În lipsă de argumente se inventează tot felul de subiecte.

Reacție din partea lui Năstase și Sandu la ultimatumul lui Șor

Este o propagandă controlată de Vlad Plahotniuc, reflectă reacția liderului Platformei DA și PAS la mesajul lui Ilan Șor prin care le-a cerut ca în decurs de trei zile să-și ceară scuze de la bătrânii pe care i-ar fi jignit în timpul protestului din PMAN, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Acest individ trebuie tratat ca un infractor. În lipsă de argumente, în lipsă de un mesaj coerent împotriva Mișcării de Rezistență, neavând altceva, se inventează tot felul de subiecte.

Unul dintre ele a fost faptul că vrem să-i închidem magazinele sociale. Este un fals.

Un alt fals este precum că, noi am face presiuni asupra justiției. Noi ne dorim o justiție liberă. Indiferent de culoare politică, oricine, trebuie să ajungă pe banca de acuzații.

Propaganda controlată de Plahotniuc, inventează tot felul de inepții. Data viitoare ar trebui ca Plahotniuc să nu-l trimită pe Șor, dar să vină el. Dacă are vreo pretenție Șor, să i-o înainteze lui Plahotniuc”, a declarat Andrei Năstase.

„Oamenii urăsc această guvernare. Iar astfel de lucruri doar descreditează această guvernare”, a adăugat Maia Sandu.

Reamintim că la data de 26 august Partidele PAS, PLDM, Platforma DA au organizat un protest masiv în Piața Marii Adunări Naționale. Concomitent cu cei de acasă, moldoveni de peste hotare au protestat în orașe ca Berlin, Bruxelles, Londra și altele.

Concomitent, în Piață s-a desfășurat un contraprotest al Partidului Șor.

Până la ora 14:00 însă, piața a fost împânzită de corturi și grătare, instalate de către simpatizanții Partidului Șor.

Marina Tauber, Ilan Șor și eurodeputați veniți la invitația partidului au urcat pe scenă pentru a aminti oamenilor despre realizările primarului de Orhei. Potrivit martorilor, oamenii prezenți la manifestație erau aduși cu autobuzele din localități, iar la final de protest aceștia au primit batoane de pâine.

Totodată, câțiva susținători ai Partidului Șor, prezenți duminică în Piața Marii Adunări Naționale, s-au îmbulzit în fața lăzilor cu pâine aduse de Partidul Șor în Piață. Cei care supravegheau lăzile le dădeau, din când în când, câte o pâine oamenilor care stăteau cu mâinile întinse.

Ulterior, la finalul protestului lui Șor, simpatizanții acestuia care ieșeau cu pâine de după cordonul de polițiști, au fost întâlniți de unii protestatari ai Mișcării de Rezistență, care scandau "Vindeți țara".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării