main logo
2617

Reacția staff-ului lui Dodon la refuzul Maiei Sandu: Suntem stupefiați

Staff-ul lui Igor Dodon a venit cu o reacție după ce candidata PAS, Maia Sandu, a dat de înțeles că nu va merge la dezbateri cu contracandidatul său, Igor Dodon.

Reacția staff-ului lui Dodon la refuzul Maiei Sandu: Suntem stupefiați

Socialistul Vlad Batrîncea susține că staff-ul lui Igor Dodon a rămas stupefiat după anunțul Maiei Sandu, transmite Știri.md.

"Aceste dezbateri urmau să ofere răspunsuri cetățenilor. O bună parte din populație nu s-a apreciat pe cine să susțină în turul II al alegerilor, iar dvs. refuzați să le oferiți răspunsuri cetățenilor. Vă este frică să discutați față în față cu Igor Dodon. Vă este mult mai confortabil să mergeți în studiouri televizate și să vă faceți rating. Dvs. aveți această atitudine nu numai față de Igor Dodon, dar și față de cetățeni", a declarat Vlad Batrîncea.

Totodată, staff-ul lui Igor Dodon a îndemnat-o pe Maia Sandu să se răzgândească și să participe la dezbatere.

"Noi suntem gata și cerem insistent să participați la dezbatere. Dacă doriți să schimbați careva condiții, noi suntem deschiși. Candidatul nostru este gata să iasă unul la unul la dezbatere", a mai menționat Batrîncea.

Amintim candidata PAS, Maia Sandu, a dat de înțeles că nu va merge la dezbateri cu contracandidatul său, Igor Dodon, după falsurile distribuite despre ea în spațiul public.

Știri.md precizează că Igor Dodon și Maia Sandu, cei doi candidați la alegerile prezidențiale, ar urma să se întâlnească miercuri, 11 noiembrie, la unica dezbatere electorală din campania electorală pentru turul doi de scrutin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării