main logo
767

Reacția Președinției la flashmobul organizat de PAS: Campanie electorală

Președinția califică flashmobul organizat de membrii și simpatizanții PAS din această dimineață în fața instituției prezidențiale, îndemnând șeful statului să nu semneze decretul pentru numirea judecătorului Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău, drept campanie electorală.

Reacția Președinției la flashmobul organizat de PAS: Campanie electoralăFoto: zdg.md

Într-o reacție oferită la solicitarea Ziarului de Gardă, șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu, a comunicat că „unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală”, acuzând-o pe lidera PAS că fiind în funcția de prim-ministră „a comis fapte care s-au dovedit a fi neconstituționale”, transmite Știri.md.

„Unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală. Ei caută orice motiv, presupus, inventat sau închipuit, pentru a se manifesta politic în lipsa oricăror alte idei și inițiative cu adevărat folositoare pentru cetățeni. În particular, când vorbim despre Maia Sandu și justiție, să ne amintim că dumneaei, fiind prim-ministru în exercițiu, a comis fapte care s-au dovedit a fi neconstituționale”, a comunicat șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu.

Membri și simpatizanți ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), în frunte cu Maia Sandu, au organizat în dimineața zilei de luni, 3 august, un flashmob în fața clădirii Președinției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării