main logo
2366

Reacția polițistului la acuzațiile Nataliei Morari: Jurnalista face show

Polițistul învinuit de Natalia Morari că ar fi filmat-o ilegal în propria locuință, Valeriu Cojocaru, spune că acuzațiile jurnalistei sunt aberații și nu corespund adevărului.

Reacția polițistului la acuzațiile Nataliei Morari: Jurnalista face showColaj: Unimedia

În acest sens, Valeriu Cojocaru i-a cerut prezentatoarei să publice probele pe acest fapt, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Este o aberație totală care nu corespunde adevărului, îmi pare rău ca jurnalista Natalia Morari face în continuare show-uri televizate și se victimizează în stillul ei manipulatoriu ca să bulverseze opinia publică si să se dea bine pe lîngă actuala guvernare.

Resping categoric aceste acuzații grave, nefondate aduse persoanei mele, totodată, o chem public pe Natalia Morari să facă publice probe despre implicarea mea în ceia ce imi incriminează, iar în caz că nu dispune de asemenea probe să-și prezinte scuzele publice.

Voi depune plângeri în instanțele de drept naționale ca să fie cercetate aceste acuzații grave, nefondate, aberante , ca ulterior Natalia Morari să fie atrasă la răspundere conform legislației în vigoare”, a declarat Cojocaru pentru Unimedia.

Menționăm că Valeriu Cojocaru a fost șeful al Direcție nr. 5 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații. Acesta și-a dat demisia la data de 17 iunie curent, în aceeași zi cu fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Cojocaru a ajuns în vizorul presei la sfârșitul anului 2012, când deținea funcția de șef al Comisariatului de Poliţie Făleşti, în urma cazului din Pădurea Domnească. La 14 ianuarie 2013, Cojocari a fost demis de către fostul ministru de Interne, Dorin Recean, pentru faptul că nu a informat MAI-ul despre incidentul săvârşit la vânătoarea din Pădurea Domnească, în care a fost rănit mortal Sorin Paciu.

Atunci Recean declara că există probe care demonstrează că Valeriu Cojocaru ar fi dat indicații ca informația să nu fie înregistrată corespunzător la Departamentul Poliție din cadrul MAI.

Locotenent-colonelul de poliţie nu a fost de acord cu ordinul MAI şi, pe 3 februarie, l-a atacat în judecată, cerând restabilirea în funcţie, achitarea salariului mediu pe durata lipsei forţate de la muncă, repararea prejudiciului moral cauzat în sumă de 100 de mii de lei, precum şi încasarea cheltuielilor de judecată în sumă de 7500 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării