main logo
1645

Reacția PG: Reniță arată frânturi de acte pentru a manipula societatea

Procuratura Generală (PG) a anunțat astăzi, 11 mai, că nu a recepționat vreun autodenunț sau denunț de la Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov în cazul înregistrărilor video în care Igor Dodon ar fi primit o pungă în care ar fi fost bani, nici într-un alt caz gestionat de procurori.

Reacția PG: Reniță arată frânturi de acte pentru a manipula societateaColaj: știri.md

”Spre regret, în elanul de a se evidenția pe orice căi și prin orice mijloace, deputatul Iurie Reniță, dând dovadă de lipsa celor mai elementare cunoștințe juridice, a acceptat să fie folosit de anumite grupări criminale în campanii de manipulare a opiniei publice și discreditare a Procuraturii – activitate incompatibilă cu statutul de ales al poporului”, se arată într-un comunicat al procuraturii, transmite Știri.md.

Procuratura mai menționează că documentele pe care se fundamentează argumentația deputatului Iurie Reniță nu au tangență cu speța dată și constituie procese verbale de audiere a martorilor într-un alt caz. 

”Depozițiile celor doi sunt parte a unei alte investigații, în cadrul unui alt proces penal aflat în derulare. 

Prin urmare, deputatul Iurie Reniță operează conștient cu frânturi de acte, pe care le atribuie la anumite cazuri concrete, inducând astfel societatea în eroare și încercând să obțină rating politic”, se mai arată în comunicat.

Printr-o postare de facebook, deputatul Iurie Reniță îl acuză pe Alexandr Stoianoglo de ”mușamalizarea celor mai importante dosare de corupție cu implicarea actorilor politici”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării