main logo
740

Reacția PDM la cererea PG de a retrage imunitatea lui Cebotari

Partidul Democrat din Moldova (PDM) vine cu o reacție după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat ridicarea imunității deputatului Vladimir Cebotari.

Reacția PDM la cererea PG de a retrage imunitatea lui CebotariFoto: știri.md

Potrivit PDM, acest gest este un atac direct la singurul partid de opoziție din Parlament, transmite Știri.md.

"La nicio oră de la depunerea documentelor pentru înregistrarea în calitate de candidat la funcția de Primar al Capitalei a lui Vladimir Cebotari, procurorul lui Dodon-Năstase a venit în Parlament să ceară ridicarea imunității viitorului candidat al PDM. Ce e aceasta dacă nu un atac direct la singurul partid de opoziție din Parlament?! 

Este o hărțuire a candidatului PDM la Primăria Capitalei. Președintele PDM, Pavel Filip, a condamnat acest circ organizat de guvernare, prin utilizarea Procuraturii Generale, și a anunțat că toți deputații trebuie să renunțe la imunitate. Majoritatea PSRM-ACUM se opune. Circul continuă.

Amintim că astăzi, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat ridicarea imunității deputaților Vladimir Cebotari (PDM) și Petru Jardan (Partidul Șor)."

Ulterior, deputatul Partidului Democrat Vladimir Cebotari a afirmat că se cere ridicarea imunității sale pentru a fi cercetat în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău, pentru că el a făcut parte din Comisia juridică care a pregătit contractul de concesiune.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării