main logo
8895

Reacția notarului din anturajul lui Plahotniuc care figurează în raportul Kroll 2

Notarul Olga Bondarciuc, cea care a prestat, în ultimii ani, servicii pentru ex-liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a venit cu o reacție după ce a aflat că figurează în raportul Kroll 2.

Reacția notarului din anturajul lui Plahotniuc la apariția în Kroll 2Foto: unimedia.md

Astfel, Bondarciuc spune că este gata să răspundă, dacă se va demonstra că a comis vreo ilegalitate, transmite Știri.md

„Toate acţiunile mele ca notar au fost, sunt şi vor fi absolut legale. Eu îndeplinesc acțiunile notariale în conformitate cu buchia legii şi dacă se va dovedi că am încălcat această lege, nu-mi va fi frică să răspund. Politica nu are nimic de-a face cu dreptul, gardianul căruia sunt eu... Legea, obligațiile și dreptatea sunt unice pentru noi toți. Pentru toate acțiunile mele eu răspund”, a scris Olga Bondarciuc.

De asemenea, zvonurile precum că ar fi legalizat tranzacții suspecte în schema de distrugere a sistemului bancar, notarul le califică drept murdare. 

Știri.md amintește că astăzi, 4 iulie, a fost publicată raportul Kroll 2

Printre numele noi care figurează în raport este notarul Olga Bondarciuc, cea care a prestat, în ultimii ani, servicii pentru ex-liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

La fel, ea este cunoscută pentru legalizarea mai multe tranzacții în care au fost implicate firme sau persoane din anturajul oligarhului Plahotniuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării