main logo
1069

Reacția Maiei Sandu la manifestația organizată de Ilan Șor

„Îi îndemnăm să se alăture protestului din 26 august din PMAN ca să cerem de la guvernare aceleași lucruri - salarii și pensii cu care să poți trăi”, reflectă reacția liderului PAS, Maia Sandu, la protestul organizat astăzi de susținătorii lui Ilan Șor.

Reacția Maiei Sandu la manifestația organizată de Ilan Șor

„Plahotniuc este un hoț laș care se ascunde în spatele lui Șor și a umbrelelor antiglonț. Ambii se ascund în spatele unor oameni necăjiți pe care anume ei și gașca lor de bandiți i-au adus în sărăcie și mizerie cumplite”, a declarat Maia Sandu, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

În acest sens, a ținut să menționeze că acești oameni, care au protestat astăzi, merită ca şi toți cetățenii, un trai demn acasă.

„Îi îndemnăm să se alăture protestului din 26 august din PMAN ca să cerem de la guvernare aceleași lucruri - salarii și pensii cu care să poți trăi, dreptate și lege egală pentru toți. Îi așteptăm în Piață și pe cei care se ascund după bătrâni - să dea seama în fața zecilor de mii de cetățeni de ce au adus țara în asemenea hal”, a concluzionat liderul PAS.

Amintim că astăzi susținătorii partidului Șor au organizat un protest cu genericul „Jos mâinile de pe magazinele sociale”. La miting a fost prezent și președintele partidului, Ilan Șor și primarul din Jora de Mijloc, Marina Tauber.

Recent, Ilan Șor a anunțat că va organiza proteste împotriva celor care se opun magazinelor sociale.Anunțul a fost făcut după propunerea deputaților Partidului Liberal Democrat de a audia conducerea CNA cu privire la magazinele sociale, care, potrivit lor, ar putea influența alegerile parlamentare următoare și ar duce la fraudarea acestora.

Primarul de Orhei susține că magazinele sociale vin în avantajul cetățeanului, iar cei care se opun acestora, se opun de fapt, bunăstării oamenilor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării