main logo
1208

Reacția Maiei Sandu la acuzațiile Monicăi Babuc: Aberațiile, o nouă mostră de incompetență

Lidera PAS, Maia Sandu a venit cu o reacție în urma declarațiilor făcute de către Monica Babuc. Sandu spune că declarațiile fostei Ministre a Educației sunt niște aberații pentru a denigra opoziția.

Reacția Maiei Sandu la acuzațiile Monicăi Babuc: Aberații

„Viața demnă, nivelul de trai european al cetățenilor noștri constituie obiectivul nostru de bază. Unul dintre angajamentele-cheie ale blocului ACUM este de a crește venitul mediu la 11.000 de lei, lucru care va duce la îmbunătățirea vieții familiilor, inclusiv a mamelor și copiilor. Regretăm că din cauza regimului PDM veniturile cetățenilor noștri nu le permit oamenilor să ducă o viață normală, iar alocațiile sunt insuficiente pentru mame și copii. Aberațiile oamenilor de pe lista PD-ului, scrise la comandă și cu același scop - de a denigra prin minciuna opoziția - sunt o nouă mostră de incompetență a guvernării actuale, incapabilă să administreze statul și să muncească pentru cetățeni. Învingem ACUM pentru dreptate și o viață bună”, a declarat Maia Sandu într-o reacție pentru Unimedia.

Amintim că, un atac furios a venit de la actuala către fosta ministră a Educației care îi aduce acuzații în legătură cu indemnizațiile pentru mame și copii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării