13 octombrie, 11:10
20 873
15
Reacția lui Vlad Plahotniuc la anunțul privind sechestrarea averii
13 octombrie, 11:10
20 873
15

Vladimir Plahotniuc este „nedumerit de modul în care se face justiție în Republica Moldova”, susține avocatul fostului lider al PDM, Lucian Rogac.

Reacția vine în legătură cu anunțul Procuraturii Generale precum că proprietățile acestuia, estimate la peste 160 milioane de lei, urmează a fi puse sub sechestru de către autoritățile din România, Franța și Elveția, transmite Știri.md.

„Consider comunicatul Procuraturii Generale drept un artificiu menit să aducă dividende electorale candidatului actualei guvernări. Domnul Plahotniuc este nedumerit de modul în care se face actul justiției la noi. 

Acum vreo 3 luni, am aflat din comunicatul Procuraturii Generale, că ar fi fost aplicat sechestru pe anumite bunuri. 

Atunci am adresat numeroase solicitări pentru a ni se prezenta încheierile prin care a fost aplicat sechestrul, pentru că procedural încheierile trebuie aduse la cunoștință persoanei vizate, dar nici până acum nu ni s-au adus la cunoștință. 

Dar iată că tot mai frecvent se fac comunicate de presă și declarații, în cadrul show-urilor televizate, a declarat avocatul Lucian Rogac pentru Ziarul de Gardă.

Știri.md reamintește că Procuratura Generală a declarat ieri că va pune sechestru pe averile din străinătate ale lui Plahotniuc.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter