main logo
3071

Reacția lui Șor la sancțiunile impuse de Canada: Nu-mi pasă absolut deloc

Politicianul fugar Ilan Șor, condamnat de justiția din Moldova la 15 ani în dosarul „frauda bancară”, a venit cu o reacție, după ce Guvernul Canadei a anunțat pe 17 octombrie sancțiuni asupra mai multor persoane care i-ar fi apropiate, precum și asupra a șase posturi TV pe care le-ar controla.

Reacția lui Șor la sancțiunile impuse de Canada: Nu-mi pasă delocpoză simbol

Șor susține că nu îi pasă „absolut deloc” de ce spune sau ce face executivul canadian, pe care îl numește „incompetent”, transmite Știri.md cu referire la newsmaker.md.

„Este firesc că guvernul canadian a decis să impună sancțiuni împotriva politicienilor (inclusiv a mea) și a presei. Canada luptă pentru norme democratice interzicând jurnaliștii, Canada luptă pentru norme democratice invitând sub aplauze soldați germani naziști în Parlament să aplaude, Canada luptă pentru norme democratice prin arestarea propriilor cetățeni. Un lucru este bun: mie (și nu numai mie) nu-mi pasă absolut deloc ce gândește și face această mediocră și incompetentă guvernare a Canadei”, a scris Șor pe rețelele de socializare pe care le gestionează.

De menționat că Guvernul Canadei a anunțat marți, 17 octombrie, impunerea sancțiunilor împotriva a nouă persoane care au legătură cu ex-Partidul „ȘOR” sau sunt apropiate oligarhilor fugari Ilan Șor și Vlad Plahotniuc, care au căzut anterior sub incidența sancțiunilor canadiene. Din lista celor nouă persoane sancționate de Canada fac parte: Alexandr Kalinin, Grigore Caramalac, Vera Plahotniuc, Valerii Climenco, Serghei Burgudji, Maria Albot, Igor Himici, Tatiana Platon și Arina Corșicova.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării