13 ianuarie, 21:20
1 314
0
Reacția lui Năstase după ce Plahotniuc a fost interzis oficial în SUA
13 ianuarie, 21:20
1 314
0

Andrei Năstase a salutat decizia autorităților Statelor Unite ale Americii de a-i impune sancțiuni personale fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc, anunțată astăzi de secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

Colaj: știri.md

„Cine credea anul trecut, pe vremea asta, că va ajunge aici? Dar în 2016, pe vremea asta? Întotdeauna oamenii demni, cinstiți și curajoși. Mulțumesc, Platforma Demnitate și Adevăr!”, a scris liderul PPDA pe pagina sa, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

Mike Pompeo a anunțat astăzi, 13 ianuarie, pe contul său oficial de Twitter că SUA l-a plasat pe Vladimir Plahotniuc și întreaga sa familie în lista persoanelor indezirabile pe teritoriul său.

Știri.md amintește că într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu a mulțumit Guvernului SUA pentru această acțiune.

"SUA au impus sancțiuni personale împotriva lui Plahotniuc și a familiei sale. Mulțumim Guvernului SUA că a dat curs solicitării noastre de a-l pedepsi, făcând astfel dreptate cetățenilor țării noastre", a scris Maia Sandu.

De asemenea, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ion Sturza a scris: "Uite aici a venit sfârșitul lui Plahotniuc ...".

Alexei Tulbure a declarat într-un interviu că „Această anulare a vizei de intrare în Statele Unite pentru Vladimir Plahotniuc pentru subminarea instituțiilor democratice în Republica Moldova arată foarte clar că partenerul nostru strategic vine în apărarea democrației.”

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter