main logo
1605

Reacția lui Năstase după ce Plahotniuc a fost interzis oficial în SUA

Andrei Năstase a salutat decizia autorităților Statelor Unite ale Americii de a-i impune sancțiuni personale fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc, anunțată astăzi de secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

Reacția lui Năstase după ce Plahotniuc a fost interzis oficial în SUAColaj: știri.md

„Cine credea anul trecut, pe vremea asta, că va ajunge aici? Dar în 2016, pe vremea asta? Întotdeauna oamenii demni, cinstiți și curajoși. Mulțumesc, Platforma Demnitate și Adevăr!”, a scris liderul PPDA pe pagina sa, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

Mike Pompeo a anunțat astăzi, 13 ianuarie, pe contul său oficial de Twitter că SUA l-a plasat pe Vladimir Plahotniuc și întreaga sa familie în lista persoanelor indezirabile pe teritoriul său.

Știri.md amintește că într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu a mulțumit Guvernului SUA pentru această acțiune.

"SUA au impus sancțiuni personale împotriva lui Plahotniuc și a familiei sale. Mulțumim Guvernului SUA că a dat curs solicitării noastre de a-l pedepsi, făcând astfel dreptate cetățenilor țării noastre", a scris Maia Sandu.

De asemenea, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ion Sturza a scris: "Uite aici a venit sfârșitul lui Plahotniuc ...".

Alexei Tulbure a declarat într-un interviu că „Această anulare a vizei de intrare în Statele Unite pentru Vladimir Plahotniuc pentru subminarea instituțiilor democratice în Republica Moldova arată foarte clar că partenerul nostru strategic vine în apărarea democrației.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării