main logo
1306

Reacția lui Ilan Șor: PAS ne-a mai pregătit o porție de maski-show

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a venit cu o reacție după ce astăzi, 19 mai, procurorul general interimar a cerut Parlamentului retragerea imunității sale parlamentare.

Reacția lui Ilan Șor: PAS ne-a mai pregătit o porție de maski-showFoto: știri.md

Într-o secvență video, Ilan Șor declară că prin intermediul Procuraturii Generale, guvernarea PAS încearcă să închidă gura opoziției, transmite Știri.md.

"PAS încearcă, cu mâna criminală a lui Robu, să aplice Partidului „Șor” un fel de bătaie de corecție. Asta se întâmplă când nu mai ai argumente, când poporul începe să te urască și să-și blesteme zilele că a crezut în prostiile și promisiunile tale.

Marina Tauber anunță ieri că este decisă să lupte pentru Bălți și că merge la CEDO, iar azi Robu, ca un cățeluș, dând din coadă, se târăște la Parlament să-i ridice imunitatea.

În săptămâna în care opoziția anunță că face front comun împotriva guvernării PAS și începe flashmoburile, a doua zi apare procurorul general în Parlament și cere ridicarea imunității unuia dintre cei mai vocali reprezentanți ai opoziției - Marina Tauber. Previzibilă mișcare, care nu e nimic altceva decât o răzbunare politică!", a declarat Ilan Șor.

Ilan Șor menționează că nu va ceda și va lupta în continuare împotriva guvernării.

"Azi benzina a trecut de 30 de lei, în curând se va scumpi din nou curentul, prețurile cresc ca pe drojdii și suntem campionii Europei la acest capitol. Iar PAS, în loc să ne spună ce are de gând să facă, ne-a mai pregătit o porție de maski-show.
Dragii mei, noi nu vom ceda. 

De astăzi suntem și mai deciși să luptăm, pentru a scăpa de această guvernare coruptă, criminală, care a adus poporul la sărăcie!", a mai declarat Șor.

Menționăm că astăzi, 19 mai, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputaților Ilan Șor și Marina Tauber în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării