main logo
1768

Reacția lui Dodon când a fost întrebat ce este în geanta adusă de Șor

Igor Dodon a ezitat să spună ce i-a adus Ilan Șor în geanta pe care a fluturat-o la o conferință de presă, spunând că o încarcă cu ceva și o ducea la Președinție.

Reacția lui Dodon când a fost întrebat ce este în geanta adusă de Șor

Șeful statului a întors spatele jurnaliștilor și și-a continuat calea fără să spună nimic, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

La începutul lunii februarie, Șor susținea că l-a plimbat pe Dodon cu avioanele sale personale, că i-a dat bani pentru două campanii electorale și că i-a dus mai multe genți pline cu... „ceva”.

Atunci, Președinția comenta că declarațiile sunt niște provocări.

Mai târziu, într-o altă conferință de presă, deputatul Ilan Șor a spus că vom afla ce se află în geanta pe care a fluturat-o „când în Moldova vor renaște kolhozurile".

Ilan Șor l-a denunțat anterior pe ex-premierul Vlad Filat, spunând ca i-a dat mită în valoare de 250 de milioane de dolari.

În baza depozițiilor sale, Filat a ajuns pentru 9 ani la închisoare. Șor nu a fost pedepsit în acel dosar, datorită autodenunțului.

În schimb, el a fost condamnat la șapte ani și jumătate de pușcărie în prima instanță, pentru că ar fi obținut peste 5 miliarde de lei de la Banca de Economii. Șor se declară nevinovat și se plimbă în libertate până când se va pronunța Curtea de Apel Cahul.

Într-un an de când dosarul a ajuns la instanță de la Cahul, amânările s-au ținut lanț.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării