main logo
1562

Reacția lui Codreanu după ce a primit vot de neîncredere: Nu mă țin de scaunul de primar

Nu mă țin de scaunul de primar general care este liber şi pe care nu l-am folosit într-un an și ceva, pentru că am fost în teren lângă cetățeni, însă nu voi răspunde nici provocărilor unora de a crea și mai mare haos în oraș.

Reacția lui Codreanu după ce i s-a cerut demisia: Nu mă țin de scaunFoto: stiri.md

Astfel comentează Ruslan Codreanu votul de neîncredere al consilierilor din Consiliul Municipal Chișinău, transmite Știri.md.

"Nu vreau să caut în urmă prea mult. Scopul meu este să mă uit înainte și să dezvolt orașul. Obiectivul meu de când sunt la Primărie, și în calitate de consilier municipal, și de viceprimar și primar interimar este unul - Primăria să fie în serviciul tuturor cetățenilor, să răspundă problemelor acestora, să le rezolve problemele indiferent de culoarea politică și să stea departe de jocurile politice de partid.

Strategia mea este pe o pagină, o am și în suflet și în inimă și vreau să o știe toată lumea. Este anume despre viitor, despre a investi în educație, în curățenie, în mobilitate. Mi-am văzut de treabă și nu am intrat în nicio polemică politică, deși de fiecare dată am fost provocat.

Nu mă țin de scaunul de primar general care este liber şi pe care nu l-am folosit într-un an și ceva, pentru că am fost în teren lângă cetățeni, însă nu voi răspunde nici provocărilor unora de a crea și mai mare haos în oraș. Până la alegerile locale îmi voi duce la capăt proiectele inițiate.

Toată lumea trebuie să urmărească un obiectiv comun - de a dezvolta orașul și a privi spre viitor. Orașul are nevoie de lucru, dragi colegi! Lucru, nu speculații!", a comentat Ruslan Codreanu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Știri.md amintește că Consilierii din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC) au solicitat astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, demisia primarului general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, și a viceprimarului Nistor Grozavu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării