main logo
1310

Reacția lui Cebotari la solicitarea de a i se ridica imunitatea: Ne-am așteptat

Deputatul Partidului Democrat Vladimir Cebotari afirmă că se cere ridicarea imunității sale pentru a fi cercetat în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău, pentru că el a făcut parte din Comisia juridică care a pregătit contractul de concesiune.

Reacția lui Cebotari la solicitarea de a i se ridica imunitatea

„Este așa cum ne-am așteptat. Am fost membru al unei Comisii Juridice care nu a avut dreptul de a decide, de a da sau nu a da în concesiune aeroportul, dar comisia trebuia să execute mai multe hotărâri ale Guvernului…Dacă eu am executat o decizie luată de Guvern, cu mâna doamnei Sandu, care spre deosebire de comisie a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionării. Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu”, a întrebat retoric Cebotari.

Acesta a învinuit guvernarea că vrea „să-i facă rău Partidului Democrat” și să nu le permită să participe la alegerile din 20 octombrie, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Vladimir Cebotari dă asigurări că nu va pleca din R. Moldova, dacă va fi cercetat penal. „Nu am intenția. Eu am venit de peste hotare să-i înfruntăm”, a punctat democratul.

În aceste clipe, Cebotari este audiat la Comisia juridică a Parlamentului.

Deputatul Partidului Șor, Petru Jardan, care la fel ar putea rămâne astăzi fără imunitate, nu este prezent la ședința Parlamentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării