main logo
1040

Reacția lui Ceban după ce Năstase a anunțat că va lupta pentru Primăria Capitalei

Impactul campaniei asupra funcționalității alianței PSRM- ACUM va fi determinat de comportamentul abordat în campanie de candidați și echipele lor.

Ceban, reacție după ce Năstase a anunțat că va lupta pentru PrimărieFoto: știri.md

De această opinie este socialistul Ion Ceban, transmite Știri.md.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul anunță că va candida la funcția de primar al Capitalei, indiferent de decizia blocului ACUM.

"Nimeni nu poate împiedica blocul ACUM  înainteze candidați la viitoarele alegeri locale. Şi eu voi candida indiferent de decizia ACUM. Impactul campaniei asupra funcționalității alianței va fi determinat, probabil, de comportamentul abordat în campanie de candidați și echipele lor. Bunăoară eu nu voi face campanie pentru concurenții electorali, ci pentru locuitorii chișinăului.

Am fost un reprezentant activ al oamenilor în consiliul municipal și așteptările oamenilor sunt prioritatea mea. Sper din tot sufletul  aceste alegeri vor fi o competiție de programe, oferte, soluții pentru problemele capitalei. Prea mult timp s-a vorbit despre orice numai nu despre problemele capitalei, ale oamenilor. De aceea, avem ceea ce avem", a menționat Ion Ceban.

Știri.md amintește că Maia Sandu a anunțat că Andrei Năstase, actualul ministru al Afacerilor Interne, este candidatul blocului ACUM la șefia Capitalei. Ulterior, Năstase a recunoscut că el este candidatul ACUM la Primăria Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării