2225
0
Reacția lui Andrei Năstase la demisia lui Vlad Plahotniuc
2225
0

Copreședintele Blocului ACUM, Andrei Năstase, vine cu o reacție după ce Vlad Plahotniuc a anunțat că demisionează din funcția de președinte al PDM.

Foto: stiri.md

Potrivit lui Năstase, Vlad Plahotniuc nu va scăpa cu o simplă demisie, transmite Știri.md.

"În calitate de Ministru al Afacerilor Interne, alături de colegii mei din structura pe care o conduc, voi pune în aplicare Hotărârea Parlamentului Republicii Moldova cu privire la starea de captivitate a statului și hotărârea Consiliului Suprem de Securitate privind investigarea națională și internațională a fraudei bancare și a spălătoriei banilor cu origine mafiotă prin structurile bancare ale Republicii Moldova, infracțiuni care vor dovedi, fără putință de tăgadă, că principalul beneficiar al acestora este Plahotniuc Vladimir.

Voi apela la instituțiile internaționale de investigație, inclusiv la FBI pentru suport instituțional.

Am spus în repetate rânduri, o spun și cu această ocazie, vom face dreptate pentru toți și pentru fiecare în parte", a comentat Andrei Năstase.

Menționăm că Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi că se retrage de la conducerea PDM. El spune că a luat această decizie și pentru că Partidul Democrat are nevoie de un nou proiect politic în opoziție, un proiect care să fie elaborat după noile realități, de o nouă echipă de conducere. 

„Partidul Democrat este ținut acum sub o presiune uriașă, din cauza că unii și-au greșit ținta. Vor să se lupte cu mine, dar o fac cu partidul, ceea ce consider că nu este bine atât pentru PDM, cât și pentru partidele pro europene din actuala alianță”, a afirmat reprezentantul PD.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter