main logo
2257

Reacția Guvernului la protestul organizat de BCS: Respectăm dreptul oamenilor

După ce zeci de manifestanți au ieșit astăzi, 2 februarie, în fața Guvernului pentru a protesta, reprezentanții Executivului au venit cu o reacție.

Reacția Guvernului la protestul BCS: Respectăm dreptul oamenilorImagine simbol

„Am spus astăzi colegilor din presă că Executivul nu va comenta protestul BCS și respectă dreptul oamenilor la întruniri pașnice, organizate în condițiile legii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, transmite Știri.md. 

De asemenea, acesta a menționat că Guvernul își continuă misiunea de a moderniza localitățile, de a garanta securitatea cetățenilor, de a contribui la creșterea veniturilor și de a crea locuri de muncă aici, în Republica Moldova. 

Știri.md amintește că zeci de oameni au ieșit astăzi, 2 februarie, în fața Guvernului pentru a protesta. Cu pancarte în mâini pe care scrie: „Opriți creșterea prețurilor”; „Achitați salariile oamenilor”; „Opriți distrugerea”, oamenii scandează: „Jos, PAS! Jos, Maia Sandu!”. Protestul a fost organizat de reprezentanții Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, care afirmă: „Suntem uniți și vom lupta în continuare pentru prosperitatea Republicii Moldova”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării