main logo
450

Reacţia deputaţilor la alerta cu bombă de la Parlament. Autorul, beat

Parlamentul a fost evacuat ieri, după ce un bărbat beat a sunat la poliţie şi a anuntat că îşi aruncă în aer propria casă, dar şi Legislativul.

Unii nu s-au speriat de alerta cu bombă de la Parlament: A fost liniştit

S-a întâmplat în timp ce în edificiu se afla un grup de experţi ai Comisiei de la Veneţia. Făptaşul a fost reţinut şi riscă o amendă usturătoare sau chiar închisoare.

Potrivit poliţiei, în jurul orei 15:00, un bărbat a sunat la serviciul 112 şi a anunţat că a minat atât Parlamentul, cât şi propria locuiţă. Imediat la faţa locului a venit Poliţia şi geniştii care s-au apucat să verifice edificiul. Între timp, funcţionarii din clădire au fost evacuaţi, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.md.

Lilian Carp, Deputat PL: „Odată cu venirea experţilor Comisiei de la Veneţia în Parlamentul Moldav au apărut şi alertele cu bombe".

În urma verificărilor, care au durat în jur de 10 minute, nu a fost găsit niciun obiect suspect, iar ulterior funcţionarii au revenit la muncă. Nu se ştie dacă au fost efectuate verificări şi la domiciliul suspectului.

La scurt timp, bărbatul de 47 de ani, care a pus pe jar Poliţia, a fost reţinut. Acesta s-ar putea alege cu o amenda de pana la 42 de mii de lei, muncă în folosul comuninăţii până la 240 de ore, sau chiar închisoare de până la 2 ani. Oamenii legii spun că acesta era în stare de ebrietate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării