main logo
4862

Reacția ACUM la propunerea PDM de a face alianță

Blocul ACUM nu va face nici un fel de alianță cu PDM. Asta a declarat servicul de presă al PAS, după ce democratul Vladimir Cebotari a anunțat astăzi într-un briefing de presă că au trimis scrisori către copreședinții blocului în care i-a chemat să facă alianță pentru a forma o majoritate în viitorul legislativ.

Reacția ACUM la propunerea PDM de a face alianțăReacția ACUM, după ce PDM le-a propus să facă o alianță

Cebotari a spus că încă nu a primit un răspuns la cele scrisori pe care PDM le-ar fi expediat liderilor blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Între timp serviciul de presă al Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu a și dat un răspuns:

„Nu le-am răspuns şi nici nu le vom răspunde. Plahotniuc şi PDM au furat, au minţit, au umplut ţara cu propria murdărie, iar în prezent caută târguri? Pentru ce? Ca să poată fura mai departe? Avem prea mult respect pentru cetăţeni ca să intrăm în târguri cu bandiţii. Le recomandăm să nu mai piardă timpul cu scrisorele”.

După rezultatele preliminare la alegerile parlamentare care au avut loc pe 24 februarie, PDM ar obține în viitorul legislativ 30 de mandate, iar Blocul ACUM format din PPDA și PAS, 26 mandate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării