main logo
5926

Rață, răspuns pentru Platon: Îl așteptăm la ședințele de judecată

După ce Veaceslav Platon a anunțat că o dă în judecată pe jurnalista și cofondatoarea TV8, Mariana Rață, prezentatoarea a venit cu o reacție.

Rață, răspuns pentru Platon: Îl așteptăm la ședințele de judecatăColaj: știri.md

Mariana Rață a scris pe contul său de Facebook că îl așteaptă pe Platon să revină în țară și să participe la ședințele de judecată, transmite Știri.md.

„Urmare a atacurilor orchestrate din ultimele zile îmi este deja clar că scopul lor este de a mă intimida pentru investigațiile pe care le-am realizat și cele pe care urmează să le realizez. 

Anunț pe această cale că, indiferent de tacticile și metodele pe care le aplică diferiți actori pentru a mă demoraliza, voi continua să îmi fac munca onest și corect. 

Legat de cererea de judecată a controversatului Veaceslav Platon, îl așteptăm să revină în Republica Moldova și să participe la ședințele de judecată”, a scris Mariana Rață.

Reamintim că Veaceslav Platon anunță că o dă în judecată pe jurnalista și cofondatoarea TV8, Mariana Rață, pentru lezarea onoarei și demnității.

Mai mult, el susține că jurnalista ar fi un agent al Serviciului de Informații și Securitate (SIS).

Știri.md amintește că Natalia Morari a dezvăluit că tatăl micuțului Rem este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, care în această perioadă este dat în căutare internațională și s-ar afla în capitala Marii Britanii.

Natalia a mai venit cu încă două postări pe pagina sa de Faceook.

Într-una ea și-a cerut scuze de la telespectatori, iar în alta ea a declarat că se simte foarte vinovată față de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, și îndeamnă la respectarea prezumției de nevinovăție față de tatăl copilului său, Veaceslav Platon.

Câteva ONG-uri de media şi-au declarat îngrijorarea și regretul cu privire la anunțul jurnalistei, în condițiile în care acesta poate prejudicia grav imaginea postului de televiziune la care a activat, dar și a breslei jurnalistice în general.

Platon a declarat canalului de Telegram Mamaliga și Tokana: „E treaba a doi oameni maturi și liberi. Nu considerăm copilul o parte a unui plan. Îi doresc multă fericire lui Rem”. Tot pe acest subiect, Platon a venit cu prima reacție pe pagina sa de Facebook.

Platon a publicat pe 27 iulie pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș ce seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

Ulterior, administratorul paginii lui Platon a venit cu un mesaj.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării