main logo
563

Răspunsul Silviei Radu la întrebarea dacă va candida la alegerile locale

Silvia Radu spune ca mai are multe probleme de rezolvat la Ministerul Sănătății, dar a ezitat să spună dacă va candida la alegerile locale.

Răspunsul Silviei Radu la întrebarea dacă va candida la alegerile locale

„Este o întrebare prematură. Pentru moment, sunt aici am mult prea mult de lucru. Sunt multe probleme care nu-mi permit să-mi fac o perspectivă indelungată şi vom vedea după cum va fi situaţia mai departe din Republică” a spus Silvia Radu, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

De la sfârşitul anului trecut şi până la alegerile locale din Chisinau, aceasta a deţinut funcţia de primar interimar al Capitalei. Opoziţia comenta că ea ar fi omul din umbra al lui Vlad Plahotniuc, lucru negat atât de Radu, cât şi de democraţi. În septembrie, anul trecut Radu, care se declara independentă, a fost numită în fruntea ministerului Sănătăţii. 

Ulterior, premierul Pavel Filip a spus că deşi ea nu are studii în medicină, a fost numită pentru calităţile ei manageriale. Tot atunci, noul ministru afirma că nu-şi dorea funcţia, dar prim-ministrul a convins-o să o accepte. Decretul a fost, însă, semnat de Preşedintele Parlamentului şi nu de şeful statului. 

Asta pentru că Igor Dodon a refuzat să o facă, pentru că, spunea el, Radu nu are experienţă în sistemul medical şi nu face deosebirea dintre paracetamol şi aspirină.

De la sfârşitul anului trecut şi până la alegerile locale din Chisinau, aceasta a deţinut funcţia de primar interimar al Capitalei. Opoziţia comenta că ea ar fi omul din umbra al lui Vlad Plahotniuc, lucru negat atât de Radu, cât şi de democraţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării