3 dec, 2019 16:19
3 509
0
Răspunsul procurorului general, întrebat despre dosarul lui Ilan Șor
3 dec, 2019 16:19
3 509
0

Procurorul general spune că nu cunoaște unde se află Ilan Șor.

Colaj: știri.md

Totuși, Alexandr Stoianoglo spune că dosarele de rezonanță vor fi "permanent" în atenția Procuraturii Generale, transmite Știri.md cu referire la protv.md

- Privitor la Ilan Șor, colegii de partid spun că dumnealui este în țară. Dvs. ce date aveți? Este în țară sau peste hotare?

Alexandr Stoianoglo, procuror general: "Unde se află Ilan Șor eu nu știu. Din sursele care au apărut știu că el este în Israel. Așa, pur și simplu, am fost anunțați".

- Când o să ajungeți la dosarul dumnealui?

Alexandr Stoianoglo, procuror general: "Doamnă, eu a doua zi sunt la lucru".

- Când vă apucați de dosarele de rezonanță?

Alexandr Stoianoglo, procuror general: "Dosarele de rezonanță vor fi în atenția permanentă a conducerii Procuraturii Generale. La sfârșitul săptămânii cred că o să fie o nouă conducere la Procuratura Generală și planificăm și organizăm activitatea noastră în timpul apropiat".

Ilan Șor a fost condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare pentru fraude la BEM. Acesta ar fi părăsit țara, când democrații au plecat de la guvernare.

De atunci Șor, care a fost lipsit de imunitate parlamentară, a apărut în mai multe intervenții video, dar nu a spus niciodată unde se află. Anterior, șeful Interpol Moldova a anunțat că fostul primar de Orhei ar fi în Israel.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter