main logo
3253

Răspunsul Maiei Sandu pentru Igor Dodon privind demisiile miniștrilor

Deciziile din cadrul Guvernului le ia prim-ministrul, iar Igor Dodon nu are decât să se dea cu părerea ca orice cetățean al Republicii Moldova.

Răspunsul lui Sandu pentru Dodon privind demisiile miniștrilorColaj: știri.md

Asta i-a răspuns Maia Sandu șefului statului după ce acesta a declarat că unele ministere nu-și fac bine treaba și că dacă ar fi după el ar da afară unii miniștri, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Reporter: „Igor Dodon a declarat în cadrul unei emisiuni că unele ministere, a zis el două-trei, nu-și fac deloc bine treaba. Nu a menționat care anume, dar a zis că dacă ar fi după el, ar da afară vreo trei miniștri...”

Maia Sandu: „Nu e după el, prim-ministrul decide cine rămâne în funcție și cine nu rămâne. Pentru moment toți rămân în funcție. Igor Dodon poate să se dea cu părerea așa cum poate să se dea orice cetățean al țării. Deciziile din cadrul guvernului le ia prim-ministrul”.

Reporter: „El a spus că este gata ca cei din PSRM să ofere o mâna de ajutor, adică ar putea să intervină. Ei și-ar dori două-trei ministere, din cele spuse de el. Ați fi gata în caz de...”

Maia Sandu: „Nu discutăm despre schimbarea componenței Guvernului. Avem un plan de guvernare care a fost aprobat, inclusiv de către socialiști”.

Anterior, Igor Dodon a acuzat Guvernul de incompetență și a spus că socialiștii sunt gata să preia șefia la câteva ministere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării