main logo
2378

Răspunsul lui Viorel Morari cu privire la primul dosar al lui Șor

Ex-șeful Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari afirmă că dosarul numit „Șor I”, care de patru ani încă se află la Procuratură, nu a fost trimis deocamdată în instanță pentru că ar fi un dosar mult prea complex și voluminos.

Răspunsul lui Viorel Morari cu privire la primul dosar al lui ȘorFoto: google.com

Opinia a fost exprimată în cadrul unei emisiuni TV, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Din spusele lui Viorel Morari, acest dosar este instrumentat, de asemenea, de procurora Adriana Bețișor, care acum exercită și funcția de șefă interimară a PA.

„Primul dosar, da, este în gestiune. Este format un grup de procurori și ofițeri de urmărire penală. Cine conduce acest grup? – Da tot doamna Bețișor. – De ce nu finalizează urmărirea penală? – În primul rând este foarte voluminos dosarul, în al doilea rând au luat tactica respectivă de a administra probele”, a spus Morari.

În cadrul emisiunii, Viorel Morari a vorbit și despre anumite deficiențe ce ține de subordonare pe care le-a avut cu Adriana Bețișor: 

„Ea este procuror, este conducător, ea avea anumite atribuții, se subordona în conformitate cu prevederile Codului procedurii penale. Existau anumite deficiențe în ceea ce ține de comunicare”, a spus Morari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării