main logo
1937

Răspunsul lui Sîrbu, întrebat dacă PDM își mută sediul de pe strada Armenească

Democrații ar putea să își părăsească sediul de pe strada Armenească, cel puțin asta a declarat președintele de onoare al PD-ului Dumitru Diacov în cadrul unei emisiuni.

Sîrbu răspunde dacă PDM își mută sediul de pe strada ArmeneascăFoto: Știri.md

Despre acest fapt a fost întrebat și vicepreședintele PD-ului, Sergiu Sîrbu, care a fost rezervat în declarații, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Nu cunosc astfel de informații. În următoarele zile vor fi mai multe decizii ale organelor supreme de partid, al consiliului politic național, unde vom dezbate, vom lua mai multe decizii. Dacă va fi luată o astfel de decizie sau orice decizie va luată noi cu siguranță vom opinia publică”, a precizat Sîrbu.

Întrebat dacă se discută despre aceasta, democratul a declarat că „la moment nu se discută, cel puțin eu nu cunosc așa ceva”.

Amintim că în noiembrie 2017 Partidul Democrat și-a dezvelit sigla pe fațada noului sediu din strada Armenească din capitală. Mutarea democraților a provocat o avalanșă de schimbări în tot cartierul – lucrări de reparație de amploare, instituții de stat evacuate cu hurta, parcare restricționată pe străzile adiacente, iar întreaga regiune – securizată la greu. Totul pentru confortul și siguranța democraților, scrie rise.md.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării