main logo
1174

Răspunsul lui Năstase pentru Candu care e gata să-l voteze premier

„Afirmații foarte bogate în retorică propagandistică, dar le găsim complet lipsite de conținut și substanță”, a comentat președintele Platformei DA, Andrei Năstase, declarațiile făcute ieri de către Andrian Candu, care anunța că Pro Moldova este gata să-l voteze premier.

Răspunsul lui Năstase pentru Candu care e gata să-l voteze premierFoto: știri.md

Totodată, Năstase a afirmat joi, 4 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, că Platforma DA „nu poate discuta principii cu domnul Candu, pentru că el nu are principii”, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Dacă își imaginează cineva că președintele Comisiei parlamentare de investigare a fraudei bancare, mă refer la Slusari, va sta la masa de negocieri cu cel vizat de raportul comisiei, mă refer la Candu, tratat acolo ca figurând în furtul miliardului, vă spun de pe acum: greșește. Platforma DA își asumă guvernarea, dar nu are de oferit nimic celor care cred că negociază”, a continuat politicianul.

Amintim că președintele grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că fracțiunea pe care o reprezintă are discuții cu PAS și Platforma DA. 

El insistă că Guvernul Chicu trebuie să fie demis și învestit altul, care ar putea fi condus chiar de Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării