main logo
586

Răspunsul lui Candu pentru tinerii cu dizabilități care au cerut ajutor

Președintele Parlamentului Andrian Candu a răspuns solicitării unui grup de tineri cu dizabilități locomotorii, care s-a adresat după ajutor prin intermediul rețelelor sociale.

Răspunsul lui Candu pentru tinerii cu dizabilități care au cerut ajutor

Tinerii au primit ajutoare financiare din fondul președintelui parlamentului și daruri din partea funcționarilor din cadrul Direcției petiții și audiențe a Secretariatului legislativului, transmite Știri.md cu referire la moldpres.

Doi din cei patru tineri au fost vizitați de către funcționari la domiciliu, iar alții doi au fost, astăzi, într-o vizită de informare la Parlament.

Tinerii au beneficiat de un tur ghidat al legislativului, în cadrul căruia s-au informat despre istoria parlamentarismului, procesul legislativ și implicarea tinerilor în luarea deciziilor. Au vizitat muzeul, sala de ședințe plenare, sala Europa a parlamentului, au adresat întrebări, precum și au făcut fotografii.

Circa 200 de persoane au vizitat Parlamentul Republicii Moldova, de la începutul acestui an, în cadrul vizitelor de informare ghidate. Pe parcursul anului 2018, numărul vizitatorilor a ajuns la opt mii de persoane. Totodată, cu începere din anul 2014, când a fost lansat programul de vizite, circa 30 mii de persoane au vizitat legislativul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării