29 iunie, 17:52
453
0
Radu Vasile revine în funcție la Agenția pentru Supraveghere Tehnică
29 iunie, 17:52
453
0

Radu Vasile, Fostul șef al Inspecției de Stat în Construcție, care a devenit prin comasare cu alte 2 instituții, Agenția pentru Supraveghere Tehnică revine în funcție.

Foto: zdg.md

Vasile a câștigat concursul la care s-a înscris și un alt fost șef al fostei instituții, Ghenadie Sajin, un apropiat al fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md

„Astăzi a fost fost desemnat candidatul și a fost semnat ordinul. Da, este vorba despre Radu Vasile, fostul șef al Inspecției de Stat în Construcție”, ne-a comunicat Țurcanu Tudor, fostul șef interimar al Agenției pentru Supravegherea Tehnică care a promis că mâine va fi prezentat și CV-ul lui Radu Vasile.

Noul director al AST a fost șef al fostei Inspecției de Stat în Construcție din 2011 până la finele lunii martie 2015, când a fost înlăturat şi înlocuit cu apropiatul deputatului Vladimir Plahotniuc, Ghenadie Sajin. Radu nu a rămas însă pe dinafară, fiind înscăunat, la scurt timp, în postul de şef al Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Geodezică, Tehnică şi Regim, aflat în subordinea Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru a R. Moldova.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter