main logo
584

Radu, despre angajarea ex-consilierului lui Băsescu: Munteanu, mincinosul

Silvia Radu a reacționat dur și a răspuns lui Valeriu Munteanu, după ce liberalul a acuzat-o că și-a angajat consultant un fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu.

Radu, despre angajarea ex-consilierului lui Băsescu: Munteanu e mincinosRadu despre angajarea ex-consilierului lui Băsescu: Munteanu, mincinosul

„Munteanu rămâne mincinosul de serviciu al Chișinăului. Primăria Chișinău nu plătește niciun leu pentru plata vreunui consultant de comunicare”, a declarat Silvia Radu pentru reporterii Deschide.MD.

„Nici nu am avea de unde sa plătim. Liberalii lui Munteanu au furat tot ce se putea, iar acum căutam bani sa reparăm drumurile de care acest personaj și gașca lui liberala și-au bătut joc”, ne-a precizat primarul interimar al Capitalei.

În declarația dată portalului nostru de știri, Silvia Radu recunoaște că, în activitatea de la Primărie, este ajutată de mai multe persoane, acestea nefiind plătite din bani publici.

„Am mai mulți oameni care mă ajută în activitate: prieteni, voluntari, oameni care m-au ajutat și în trecut. Nici unul dintre ei nu este plătit din bani publici, asa cum minte din nou Munteanu. Declarațiile lui trădează invidie, nervozitate și multă frustrare. Dacă vrea sa facă ceva bun pentru Chisinau, sa întoarcă banii furați din primărie prin acte de corupție în ultimii ani, când gașca lui din PL a condus Primăria. Acești bani ne-ar ajuta sa astupam mai repede gropile uriașe apărute în drumurile de care și-au bătut joc acești indivizi, care azi au tupeul sa ne dea lecții de moralitate.”, ne-a mai precizat Silvia Radu.

Amintim că Valeriu Munteanu, candidatul PL la funcția de edil al capitalei, a acuzat-o azi pe Silvia Radu că folosește resursele administrative ale Primăriei pentru a-și plăti un consultant care a fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării