main logo
801

R. Moldova se întrunește în Parlamentul European pentru noi discuții privind aderarea la UE

Cea de-a 13-a Reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere Uniunea Europeană – R. Moldova are loc în această săptămână în Parlamentul European.

R. Moldova se întrunește în Parlamentul European. Ce teme o să abordeze

La reuniune vor participa miniștri din Guvernul R. Moldova, reprezentanți ai Comisiei Europene, alături de colegi din Parlamentul European și Parlamentul R. Moldova, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

„Găzduiesc săptămâna aceasta în Parlamentul European cea de-a 13-a Reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere UE – R. Moldova.

La reuniune vor participa miniștri din Guvernul R. Moldova, reprezentanți ai Comisiei Europene, alături de colegi din Parlamentul European și Parlamentul R. Moldova.

Scopul este să găsim soluții pentru a crește sprijinul european pentru R. Moldova și să transmitem un mesaj clar de susținere a începerii negocierilor de aderare la Uniunea Europeană a R. Moldova”,

a declarat europarlamentarul Siegfried Mureşan, preşedintele Delegaţiei Parlamentului European pentru relațiile cu R. Moldova.

Publicitate

Conferința de presă susținută de Siegfried Mureșan, președintele delegației UE-R. Moldova, cu ocazia celei de-a 13-a reuniuni a Comisiei parlamentare de asociere UE-Moldova va avea loc pe data de 22 martie 2023, în Parlamentul European.

Cea de-a douăsprezecea reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere UE-Moldova (CPA) s-a desfășurat la Chișinău, pe 1 noiembrie 2022.

Reuniunea a fost prezidată de Mihail Popşoi, din partea Parlamentului R. Moldova și Siegfried Mureșan, din partea Parlamentului European.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării