main logo
321

PSRM va înainta o moțiune simplă împotriva Ministerul Agriculturii

Socialiștii acuză actualul ministru al Agriculturii de incompetență și de faptul că nu a venit cu vreo inițiativă sau strategie de dezvoltare a sectorului agricol.

PSRM va înainta o moțiune simplă împotriva Ministerului Agriculturii

„Săptămâna viitoare înregistrăm la Parlament moțiunea împotriva acestui ministru. Acest ministru trebuie să plece, dar după el trebuie să plece tot guvernul oamenilor incompetenți, care nu fac nimic și care vin doar cu promisiuni generale și manipulatorii. Voi conduceți Republica Moldova spre genocid. Voi trebuie să plecați. Oamenii merită o guvernare mai bună”, a declarat Vlad Batrîncea, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Deputatul Radu Mudreac susține că securitatea alimentară a țării este pusă în pericol. „Ministerul este direct responsabil de securitatea alimentară și formarea prețurilor. Trăim într-o țară agrară, unde cetățenii trebuie să fie aprovizionați cu produse ieftine și calitative, ca lumea să aibă acces la aceste produse. Ministerul nu protejează agricultorii, cetățenii. Nu are nicio strategie în domeniu. Nu doresc să reglementeze prețurile, nu vin cu nicio pârghie. Exportăm porumbul cu cinci lei și cumpărăm făină cu 30 de lei. Nu se poate într-o țară agrară să nu ai produse în țară”, a mai spus acesta.

Tot astăzi, reprezentanții Partidului Comuniștilor și cei ai Partidului Politic Șor au organizat o acțiune de protest în fața Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Aceștia s-au arătat nemulțumiți de tarifele la gazele naturale, la curentul electric, dar și de prețurile la carburanți. Ei au cerut demisia conducerii ANRE, a Guvernului și a președintelui țării, criticându-i pentru politicile promovate și pentru sărăcia pe care o îndură populația.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării