main logo
1119

PSRM va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Gavrilița

Deputații din opoziția parlamentară pregătesc o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Gavrilița.

PSRM va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului GavrilițaColaj: știri.md

Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele Parlamentului, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Batrîncea, la postul de televiziune Primul în Moldova, transmite Știri.md cu referire la telegraph.md.

Batrîncea nu a vrut să spună când inițiativa va fi înregistrată în Legislativ, precizând că este nevoie de a pregăti documentul foarte minuțios.

Totodată, socialistul nu exclude că pentru demiterea cabinetului de miniștri în frunte cu Natalia Gavrilița ar putea să voteze și unii deputați PAS.

„Pot să vă spun că există mari șanse de a demite acest Guvern, pentru că este incompetent și toxic și, azi, cred că și Maia Sandu este nemulțumită din cauza miniștrilor săi și din cauza premierului, care fac tot felul de declarații, în urma căror ratingul PAS se prăbușește.

Problema lor este că nu au oameni, din această cauză apelează la foști membri PDM, precum Serebrian (…) Mulți deputați din majoritatea parlamentară sunt indignați de declarațiile făcute de Natalia Gavrilița, Nemerenco, Litvinenco”, a declarat Vlad Batrîncea.

Pentru demiterea Guvernului este nevoie de 51 de voturi în Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării