main logo
516

PSRM-ul se laudă cu 700 de mii de semnături în favoarea lui Igor Dodon

Săptămâna aceasta, Partidul Socialiştilor (PSRM) a lansat, în Chişinău, campanie de colectare a semnăturilor în susţinerea trecerea de la Republică Parlamentară, la Republică Prezidențială.

PSRM-ul se laudă cu 700 de mii de semnături în favoarea lui DodonPSRM-ul se laudă cu 700 de mii de semnături în favoarea lui Igor Dodon

Până în prezent, campania s-a desfășurat la nivel de republică, scrie unimedia.info.

Potrivit unui comunicat al socialiștilor, locuitorii Chișinăului manifestă un interes sporit pentru această iniţiativă şi semnează activ „pentru”.

Ieri, în toate sectoarele capitalei au fost montate corturi alb-roşii cu inscripţia „Cerem ordine şi dreptate, semnăm pentru republica prezidenţială! Îl susţinem pe Igor Dodon!”. Corturile funcţionează în intervalul de timp de la 10.00 pînă la 17.00, fără zile de odihnă.

Menţionăm că, la 28 octombrie, Partidului Socialiştilor a lansat acţiunea naţională de colectare a semnăturilor pentru trecerea la republica prezidenţială. Până în prezent, au fost colectate peste 700 de mii de semnături în toată ţara. Mai multe sondaje de opinie atestă sprijinul ideii de trecere la republica prezidențială în rândul populaţiei Moldovei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării