main logo
441

PSRM își va anunță acțiunile doar după validarea rezultatelor alegerilor

Partidul Socialiștilor anunță că își va expune poziția privind acțiunile ulterioare doar după încheierea tuturor procedurilor juridice și decizia finală a Curții Constituționale privind confirmarea mandatelor deputaților.

PSRM își va anunță acțiunile doar după validarea rezultatelor alegerilorPSRM își va anunță acțiunile doar după validarea rezultatelor alegerilor

„Orice declarație și orice tip de scrisori din partea formațiunilor politice așa-numite „pro-europene” la această etapă sunt premature. Noi, socialiștii, am contestat rezultatele alegerilor în mai multe circumscripții. De asemenea, în prezent, efectuăm o numărare paralelă a voturilor, rezultatele cărora vor oferi o notă întreg procesului electoral”, se menționează într-un comunicat, transmite Știri.md

PSRM le-a mulțumit încă o dată cetățenilor care au participat la alegerile parlamentare și în primul rând celor care au acordat votul pentru PSRM și candidații acestuia pe circumscripțiile uninominale. 

Socialiștii spun că, în pofida faptului, că duminica trecută s-a încheiat campania electorală, în acest sfârșit de săptămână, PSRM desfășoară „zilele de informare politică a cetățenilor” –  ceea ce a făcut timp de mulți ani.

După alegerile parlamentare din 24 februarie, potrivit rezultatelor CEC, Partidul Socialiștilor a obținut 35 de mandate, dintre care 17 în circumscripțiile uninominale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării