345
0
PSRM îndeamnă blocul ACUM să semneze un acord politic permanent
345
0

„Unii deputați și miniștri exponenți ai blocului ACUM vin cu declarații și mesaje cu tentă geopolitică și ideologică care riscă să afecteze enorm eforturile noastre de consolidare a societății și de echilibrare a politicii externe promovate de statul nostru”.

O declarație în acest sens a fost făcută de către deputatul PSRM Vlad Batrâncea, transmite Știri.md.

„Noi am creat această majoritate parlamentară cu scopul de a elibera țara din captivitate și de a elimina factorii care dezbină societatea noastră, or anume politicile destructive de scindare a societății, promovate cu atâta iscusință și cinism de unele forțe politice, au permis instaurarea regimului dictatorial oligarhic în Republica Moldova, și au ținut această țară în captivitatea sărăciei și fărădelegii”, a declarat Bătrâncea.

Ca urmare, deputatul a mei menționat că PSRM și-ar dori să semneze „de urgență” un acord politic permanent între Blocul ACUM și PSRM privind crearea unei coaliții parlamentare.

„Insistăm pe semnarea de urgență, săptămâna viitoare, a acordului politic între PSRM și blocul ACUM, unde vor fi trasate cu maximă claritate obiectivele politicii interne și externe ale țării, pentru a exclude astfel de situații, care expun unor riscuri majore întregul proces de guvernare”, a încheiat Bătrîncea.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter