main logo
596

PSRM împlinește 22 de ani de la fondare. Mesajul lui Igor Dodon

Astăzi, 29 iunie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova marchează 22 de ani de la fondare.

PSRM împlinește 22 de ani de la fondare. Mesajul lui Igor DodonFoto: fb.com/IgorDodon

Cu această ocazie președintele țării Igor Dodon și fostul lider PSRM a adresat un mesaj de felicitare colegilor săi, transmite Știri.md

"Am avut onoarea să vin la conducerea PSRM încă în anul 2011. Sub conducerea mea, acest partid a devenit, pentru prima dată, cel mai mare partid parlamentar din țară. Anume Partidul Socialiștilor m-a desemnat la funcția de Președinte al țării.

Fiecare membru al PSRM, fiecare deputat al Parlamentului, primar, consilier, fiecare activist al PSRM este membru al echipei mele. De-a lungul acestor opt ani, toți acești oameni au fost și rămîn alături de mine. Acesta este partidul de susținerea căruia eu sunt mereu convins.

Doresc să exprim cuvinte de recunoștință actualului Președinte al Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, care nu demult a devenit Președinte al Parlamentului Republicii Moldova. Sunt ferm convins că împreună vom obține mari realizări în procesul de transformare a Moldovei într-un stat prosper și înfloritor.

Vă transmit sincere felicitări, prieteni! Noi continuăm să fim o echipă unită. Sunt sigur că nu ne vom dezamăgii unii pe alții!", a scris Dodon pe pagina sa de facebook. 

Știri.md amintește că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova este un partid politic de stânga din Republica Moldova, reprezentat în Parlamentul Republicii Moldova de un număr de 35 de deputați.

PSRM a fost creat de foști membri ai Partidului Socialist din Moldova (PSM) si ai Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), de unde provine și fostul președinte al PSRM, Igor Dodon. Congresul de constituire al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a avut loc la 29 iunie 1997, la Chișinău. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării