main logo
1110

PSRM anunță că va participa pe 9 mai la Marșul Victoriei

Reprezentanții Comitetului Național Coordonator „Victoria” au anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 3 aprilie, la Complexul Memorial „Eternitate”, că încep pregătirile pentru evenimentele dedicate împlinirii a 79 de ani de la Victoria în Marele Război Patriotic și împlinirii a 80 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism.

PSRM anunță că va participa pe 9 mai la Marșul VictorieiFoto: PSRM

Președintele Comitetului Național Coordonator „Victoria”, Alexei Petrovici, a invitat toți cetățenii țării să participe la evenimente solemne: tradiționalul Marș al Victoriei și Marșul Regimentului Nemuritor pe 9 mai, precum și Marșul Eliberării din 24 august, transmite Știri.md.

„Facem apel la toate forţele socio-politice sănătoase ale ţării să ne susţină chemarea şi să onorăm memoria eroilor fără simboluri de partid, fără sloganuri politice, sub un singur steag al Victoriei”, a declarat Alexei Petrovici.

El i-a îndemnat pe toți în această zi să uite de diferențele politice și să-și amintească de eroi, să le aducă un omagiu și să sărbătorească cu demnitate Ziua Victoriei.

Prin urmare, Partidul Socialist a anunțat deja că va participa la aceste evenimente.

Membru al Comitetului Executiv al PSRM, președintele nou-ales al mișcării de tineret „Garda Tânără”, Ecaterina Medvedeva, a remarcat că Marșul Victoriei este un simbol al păcii și eroismului și i-a chemat pe toți cei pentru care memoria evenimentelor Marelui Război Patriotic, memoria istoriei personale a familiei lor este importantă, să se alăture sărbătorilor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării