main logo
810

PSRM a felicitat cu ocazia celor 101 ani de la Revoluţia din Octombrie

Partidul Socialist din Moldova (PSM) i-a felicitat pe toţi cei care preţuiesc idealurile şi principiile socialismului, egalităţii şi protecţiei sociale a oamenilor muncii, tineretului şi veteranilor cu ocazia împlinirii a 101 ani de la Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie.

PSRM a felicitat cu ocazia celor 101 ani de la Revoluţia din OctombriePSRM a felicitat cu ocazia celor 101 ani de la Revoluţia din Octombrie

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la o adresare a PSM, prevederile elaborate de clasicii marxism-leninismului cu privire la dezvoltarea unei societăţi socialiste deja de peste 100 de ani trăiesc în minţile şi inimile a milioane de oameni de pe întreaga planetă, transmite Știri.md.

"Lupta pentru dreptatea socială nu slăbeşte nicio zi, ea continuă şi acum - la mitinguri şi în parlamente, în organele autorităţilor regionale şi locale şi, cel mai important, printre masele de oameni", se spune în documentul citat.

Conducerea SPM subliniază că Moldova trece acum prin momente dificile.

"În condiţiile unui stat capturat, recunoscut deschis chiar şi de lumea occidentală, care a lăudat "povestea de succes" a ţării noastre, poporul Moldovei nu are altă cale decât să depună toate eforturile posibile şi imposibile pentru a elimina de la guvernare elita oligarhică şi "opoziţia" sa de buzunar şi pentru a stabili în ţară o guvernare cinstită şi corectă", se menţionează în mesaj.

Partidul Socialist din Moldova îndeamnă oamenii să nu creadă în basmele electorale ale celor a căror putere ei o rabdă de aproape 30 de ani şi a căror minciună electorală ei deja au înţeles-o. 

"Democraţia autentică este exprimată în puterea poporului, dar nu în numele şi declaraţiile trădătorilor politici. Gândiţi-vă la aceasta în ajunul aniversării Marii Revoluţii din Octombrie", se arată în document.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării