main logo
525

Promisiunile electorale ale candidaților din circumscripția Hâncești

Oamenii din Hâncești își doresc străzi iluminate și drumuri bune, iar echipa din care fac parte are o experiență frumoasă la acest capitol în orașul și raionul Orhei, unde au fost modernizate mai mult localități.

Promisiunile electorale ale candidaților din circumscripția HânceștiFoto: știri.md

Declaraţia a fost făcută de Vitalie Balinschi, candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de deputat în circumscripția nr. 38 Hâncești, în cadrul unor dezbateri electorale, transmite Știri.md cu referire la tvc.md.

Acesta a mai subliniat că formațiunea, deși este în opoziție, a reușit să-și îndeplinească toate promisiunile electorale. 

De cealaltă parte, candidatul democraților, Ion Mereuță, a spus că oamenii își doresc un deputat de la baștină

În schimb, reprezentantul PAS crede că Hânceștiul are nevoie de un deputat cu studii juridice.

La dezbaterile electorale au participat candidatul Partidului Democrat Ion Mereuță, candidatul Partidului „ȘOR” Vitalie Balinschi și Vladimir Bolea, reprezentantul candidatului desemnat de PAS. 

Aceștia au explicat de ce îşi doresc mandatul de deputat și care sunt proiectele pe care le vor implementa în Hînceşti, în cazul în care vor câştiga alegerile în circumscripție.

Vitalie Balinschi, candidatul Partidului „ȘOR” în circumscripția 38 din Hîncești: Noi ştim că locuitorii, cetăţenii au probleme mari. 

Eu am mers personal în toate localităţile, oamenii îşi doresc schimbare, îşi doresc străzi iluminate, drumuri bune, îşi doresc servicii de calitate prestate de APL şi centrală.  Eu dacă voi câştiga mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova ă.

Ion Mereuță, candidatul PDM în circumscripția 38 din Hîncești: Gândesc că, în primul rând, alegătorii își doresc un deputat de baștină, de pe loc, un deputat care practic ar avea posibilitatea zilnic să aibă contact cu alegătorii. Și nu doar cu alegătorii. 

Dacă voi câștiga, voi fi într-un contact direct cu autoritățile publice locale de nivelul întâi și doi, pentru a soluționa problemele din teritoriu.

Vladimir Bolea, reprezentantul candidatului PAS în circumscripția 38 din Hîncești: Doamna Stamate este extrem de binevenită în Parlamentul Republicii Moldova. Este un jurist, pentru că una dintre problemele de bază, dintre multele probleme şi foarte complexe, este lipsa reformei justiţiei.

La dezbaterile a fost invitat și candidatul Partidului Socialiștilor Ștefan Gațcan, care a invocat motive profesionale de urgență care nu i-au permis să participe. 

O nouă rundă de dezbateri va fi organizată de IPN în data 18 februarie, la care sunt invitați Dorin Chirtoacă, candidatul Blocului Electoral „Unirea”, Grigore Cobzac, candidat independent și liberal-democratul Anatolie Postolachi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării