main logo
641

Promisiuni electorale de la Vlah: Aeroport construit în Găgăuzia

„În Găgăuzia va fi construit un aeroport și o stație electrică”, a afirmat Irina Vlah, candidata la funcția de bașcan al Găgăuziei în cadrul programului său electoral.

Promisiuni electorale de la Vlah: Aeroport construit în GăgăuziaFoto: gagauzinfo.md

În anii următori se vor desfășura mai multe proiecte. Ele vor da un impuls dezvoltării economice din Ceadîr-Lunga și Vulcănești, transmite Știri.md cu referire la point.md.

„În Ceadîr-Lunga se va inaugura un aeroport contemporan, care va putea opera curse cu pasageri și zboruri marfare. La 18 octombrie această idee a fost discutată de Igor Dodon cu Erdogan. Cu sprijinul Turciei, noi vom atrage investitorii și vom construi un aeroport”, a subliniat Irina Vlah.

În viitorul apropiat, se va realiza un proiect cu privire la energia electrică în Vulcănești.

„Noi suntem obligați să utilizăm oportunitatea amplasării regiunii balcanice. Noi vom construi o stație electrică contemporană cu ajutorul căreia vom furniza oamenilor din Găgăuzia energie și o vom exporta”, a marcat candidata la funcția de bașcan.

Partea economică din programul electoral al Irinei Vlah va deschide 5 locuri noi de muncă, iar salariu mediu va fi de 10.000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării