main logo
606

Proiectele de lege asumate de Guvern, trimise la Președinție

Proiectele de lege asupra cărora guvernul și-a asumat răspunderea la începutul săptămânii curente, vor fi trimise mâine spre promulgare către şeful statului, Igor Dodon.

Proiectele de lege asumate de Guvern, trimise la PreședințieProiectele de lege asumate de către guvern, trimise la preşedinţie

Anunţul a fost făcut astăzi de vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Potrivit lui Cebotari, cele trei zile stabilite prin lege în care partidele politice pot iniţia un vot de neîncredere faţă de guvern, expiră astăzi. “Sunt mai multe partide care au anunţat că nu vor înainta moţiuni, respectiv proiectele urmează să fie prezentate mâine către Preşedinţie pentru a fi promulgate, astfel ca să intre în vigoare imediat ce vor fi publicate în Monitorul Oficial", a opinat Cebotari.

Vicepreședintele democraţilor a menţionat că proiectele asupra cărora guvernul şi-a asumat răspunderea vin să rezolve anumite omiteri care s-au produs în legile anterioare, menite să stimuleze creşterile salariale şi s-a arătat mulţumit că executivul a acţionat prompt pentru a soluționa problemele sesizate de cetăţeni. "Aşa vedem noi lucrul între guvernare şi oameni, fără a tergiversa şi cu acţiuni imediate", a conchis Cebotari.

În cadrul şedinţei de luni, executivul şi-a asumat răspunderea asupra a şapte proiecte de legi ce vizează modificări la bugetul de stat și bugetului asigurărilor sociale şi modificări ale legii privind Zona Economică Liberă "Bălţi".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării