main logo
2208

Procurorul general l-a suspendat din funcție pe adjunctul lui Morari

După ce l-a suspendat din funcție pe Viorel Morari, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a decis să îl suspende din funcție și pe adjunctul acestuia, Octavian Iachimovschi, care conduce, în același timp, de câteva luni, și grupul de urmărire penală din dosarul penal privind frauda bancară.

Procurorul general l-a suspendat din funcție pe adjunctul lui Morari

În timp ce adjunctul lui Stoianoglo declară că suspendarea a avut loc pentru ca Iachimovschi să se poată concentra pe dosarul cu privire la frauda bancară, cel din urmă susține că nu cunoaște care au fost motivele acestei decizii, transmite Știri.md.

Totodată, ZdG aflat că în locul lui Iachimovschi, interimatul funcției de adjunct va fi exercitat de procurorul-șef al procuraturii raionului Căușeni, Vladislav Cojocaru.

Sursele ale Ziarului de Gardă din cadrul Procuraturii Generale au comunicat că Iachimovschi ar urma să fie înlăturat și de la conducerea grupului de urmărire penală în dosarul fraudei bancare.

Totuși, procurorul Iachimovschi susține că nu i-a fost comunicată această suspendare, dar nici faptul dacă va rămâne sau nu să conducă grupul de urmărire penală în dosarul privind frauda bancară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării