main logo
1172

Procuratura Generală: Imaginile cu Dodon, Plahotniuc și Iaralov vor fi examinate

După ce deputații Iurie Reniță și Lilian Carp au prezentat, astăzi, 5 iunie, secvențe video noi în care sunt vizați Dodon, Plahotniuc și Iaralov și despre care s-a anunțat că Procuratura Anticorupție le-ar deține de mai mult timp, Procuratura Generală vine cu precizări.

Procuratura: Imaginile cu Dodon, Plahotniuc și Iaralov vor fi examinateColaj: știri.md

Astfel, potrivit procurorului-șef interimar al Procuraturii Anticorupție, Sergiu Gavajuc, acesta nu dispune de date despre deținerea, în cadrul PA, a vreunui stick cu astfel de informații, dar că a inițiat, în prezent, un proces de verificare a acestei informații, transmite Știri.md.

"Reieșind din faptul că înregistrările video, prezentate astăzi, par a fi o continuitate a secvențelor precedente, fiind invocate acțiuni pretins ilegale ale Președintelui Republicii Moldova, Procurorul General a dispus examinarea lor în cadrul aceluiași proces penal, inițiat anterior, în baza denunțurilor depuse de liderul PPDA, Andrei Năstase și deputatul Iurie Reniță", se arată într-un comunicat.

Procuratura Generală anunță că va informa ulterior despre măsurile întreprinse.

Știri.md amintește că deputatul Iurie Reniță a făcut publice noi imagini video cu președintele Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov.

În înregistrare, președintele spune că dă rapoarte către conducerea Federației Ruse, dar și îl elogiază pe vicepremierul de atunci Dmitrii Kozak că este un negociator bun dar și că pentru țara sa (n.red. Federația Rusă) este în stare să facă totul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării