main logo
1130

Problema gazelor naturale. Dodon: Sandu trebuie să plece la Moscova

Fostul președinte Igor Dodon consideră că Maia Sandu trebuie să meargă la Vladimir Putin ca să se înțeleagă în privința unui nou acord de livrare a gazelor naturale pentru Republica Moldova.

Problema gazelor naturale. Dodon: Sandu trebuie să plece la MoscovaFoto: ziarulnațional.md

Potrivit lui Dodon, conducerea de vârf a Republicii Moldova trebuie să folosească toate pârghiile, inclusiv relațiile diplomatice, pentru ca cetățenii să trăiască mai bine, transmite Știri.md cu referire la ziarulnațional.md

În acest context, Dodon a criticat intenția Maiei Sandu de a nu se implica în negocierea noului acord de livrare a gazelor naturale pentru Republica Moldova.

„Încercările de a pasa responsabilitatea pe seama altora demonstrează slăbiciune, neprofesionalism și atitudine batjocoritoare la adresa cetățenilor noștri, mai ales că deții toată puterea în stat – Președinție, Guvern, Parlament”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

De asemenea, Dodon a postat o știre din anul 2019, atunci când a mers la Kremlin să se înțeleagă cu Vladimir Putin în privința unui nou acord de livrare a gazelor.

Menționăm că directorul SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a anunțat recent despre faptul că Federația Rusă va majora tarifele la gazele naturale livrate Republicii Moldova. Această majorare va fi operată de către „Gazprom” în această toamnă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării