main logo
2131

Pro Moldova, despre scopul carantinei în Parlament: Se cumpără demisiile

Deputatul grupului Pro Moldova, Corneliu Padnevici, vine cu o reacție după ce Igor Dodon a declarat că unii parlamentari din formațiunea condusă de Andrian Candu ar putea renunța la mandat.

Pro Moldova, despre scopul carantinei în Parlament: Se cumpără demisiileFoto: facebook.com

Deputatul neagă declarațiile și afirmă că nimeni nu intenționează să-și depună demisia, întrucât mandatele „le-au fost încredințate de cetățeni”, transmite Știri.md

Mai mult decât atât atât, Padnevici crede că prin carantina impusă în Parlament, Dodon ar încerca să cumpere demisiile deputaților.

"Arhitectul socialismului prin "culioace" , tovarășul Dodon, crede că "măgarii încărcați cu bani" îi vor deschide orice poartă și îi vor aduce deputați pe tavă. Grupul Pro Moldova vine să-l dezamăgeasca pe "oleacă specialist" în toate. Nu renunțăm la mandatele ce ne-au fost încredințate de cetățeni. Vom continua să demascăm schemele sale meschine, mai ales că acum a devenit clar de ce a fost nevoie să pună în izolare Parlamentul. Prin această carantină forțată încearcă să tragă de timp ca prin presiuni și corupere să convingă deputați din opoziție să plece din Legislativ și să-și majoreze tabăra de votanți muți. Să-și mai pună pofta-n cui și să se pregătească să dea socoteală pentru toate fărădelegile comise", spune Corneliu Padnevici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării