main logo
1440

Pro Moldova ar putea înainta un candidat pentru funcția de premier

Echipa Pro Moldova ar avea mai multe candidaturi pentru funcția de premier în această perioadă de criză, care să soluționeze problemele din țară.

Pro Moldova ar putea înainta un candidat pentru funcția de premier

O declarație în acest sens a fost făcută de liderul platformei, Andrian Candu, în cadrul emisiunii ''Dreptul la Replică'' de la Știri.md.

''Pro-Moldova are candidaturi și poate să creeze o echipă foarte rapid și să prezinte un program de guvernare foarte bun, noi însă suntem realiști că șansele vor fi foarte puține de a fi susținuți de Parlament și de deputați. Le e frică că vom fi buni, că vom demonstra că suntem probabil cei mai buni, capabili, competenți. Invidia'', a declarat Candu.

Cu toate acestea, liderul Pro Moldova a ezitat să numească cine ar putea ocupa funcția de premier sau potențiali miniștri.

''Echipa Pro Moldova are multe persoane bune în echipă și specializați în diferite domenii, de la economie, justiție, sănătate, educație. Nu voi da nume acum, ca să nu supăr pe unii sau pe alții și să nu creăm neînțelegeri în echipă, dar noi suntem gata să participăm, dar concurența nesănătoasă din partea altor partide politice și supărările socialiștilor, democraților nu ne va permite'', a mai adăugat Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării